Parkering biler

Under turneringen vil vi legge til rette for parkering av biler ved Nord-Troms vidergående skole, ved Gammen varehus og ved Byggevarehuset Per Strand. Pga kapasitetsproblemer ber vi så mange som mulig parkere bilene ved Nord-Troms videregående skole, for så å gå den korte veien til Ymber arena. Det vil være merket sti fra baksiden av skolen og frem til arenaen.

På lørdag vil det ikke være mulig å parkere direkte fremfor Gammen varehus og Byggevarehuset Per Strand. Denne parkeringen vil være forbehold kunder av disse varehusene.

Det er laget en egen parkeringsplass for deltakere og besøkende under St.Hansturneringa. Denne finner dere bak Gammen varehus. Kjør inn ved Gammen varehus. Fortsett rett frem forbi varehuset, og inn på parkeringen som ligger like bak varehuset. Parkeringen vil være merket.

NB! Det skal ikke parkeres camingvogner bak Gammen varehus. Parkering for campingvogner vil være ved Nord-Troms videregående skole og Storslett skole.

Parkering campingvogner

Parkering og oppstilling av campingvogner vil være rundt Nord-Troms videregående skole, idrettshallen og Storslett ungdomsskole. På fredag vil det være parkeringsvakter tilstede for angivelse av plasser. Ved ankomst av mange campingvogner, vil alternative parkeringsplasser kunne bli benyttet. Campingvogner som har fått tildelt strømplass vil få plass rundt Nord-Troms vidregående skole og idrettshallen.

Parkering sykler

Under turneringen vil det ikke være lov å bruke sykkel inne på Ymber arena. Dette for å ivareta sikkerheten til spillere og publikum. Syklene vil kunne parkeres på egne områder som vil være merket med Sykkelpakering.